Graag laat ik u kennis maken met het Italiaanse merk Pupa.

Sinds 2007 werk in mijn salon met het Italiaanse merk Pupa. Ik geef make-up adviezen en ook workshops met deze producten. Zelf hou ik mijn kennis bij door met regelmaat zelf ook de cursussen te volgen bij Pupa. De workshops kunnen bij u thuis worden gegeven of bij mij in de kapsalon.

 

Ook voor bruidsmake-up is Pupa een aanwinst en kan ik bruidjes van alle nieuwe technieken voorzien voor de mooie dag. We maken eerst een proefmake-up en natuurlijk hou ik rekening met de wensen van de bruid. Neem gerust contact met me op voor een prijsopgave.

Voor fotoshoots kun u mij ook terecht, als u een mooie foto wilt laten maken kunt u mij boeken voor de styling en make-up. Ook hiervoor kunt u contact met me opnemen voor een prijsopgave.

 

Jong geleerd is oud gedaan! Ook voor kinderfeestjes kunt u mij boeken. Maximale aantal meisjes is 6. De spiegeltjes en benodigdheden worden door mij verzorgd. De feestworkshop duurt 2 uur, en de meisjes gaan dan ook zelf aan de slag, uiteraard worden er ook nog nagels gelakt. Kortom een feestje. De leeftijd van deze feestworkshop is vanaf 10 jaar. Ook hiervoor kunt u contact met me opnemen voor een prijsopgave. Al jaren verkoop ik met groot succes een uitgebreid assortiment aan Pupa make-up producten. Aangezien ik ook visagist ben, beveel ik van harte het make-up merk Pupa aan. Ook geef ik met regelmaat workshops om mijn klanten de nieuwste make-up trends te laten zien. Houd voor de nieuwste workshop data deze website in de gaten!