Maniq Gellak

Maniq is een product speciaal ontworpen voor de natuurlijke nagels. Het product is ideaal voor mensen die hun nagels verstevigd willen hebben, of die een oplossing zoeken voor hun nagelproblemen bv nagels die snel inscheuren, dubbelvouwen of afbreken.

Maniq blijft gemiddeld 4 weken zitten. De uitgroei van de gellak kan altijd worden bijgewerkt met dezelfde kleur nagellak die je erbij los kunt kopen.

Ook voor de teennagels is het een uitstekend product.

De maniq gellak is in verschillende kleuren te krijgen, ook als french manicure te lakken. Heeft u liever versierde nagels is dat ook mogelijk. Ook nailart en one stroke technieken kunnen worden uitgevoerd. Hiervoor geldt wel een kleine meerprijs.

Ook verzorg ik "tenenparty's". Als u wilt kom ik bij u thuis om maximaal 5 aantal dames te voorzien van mooie verzorgde teennagels. De gastvrouw is altijd gratis, en voor de uitgenodigde dames is de prijs hiervan 15 euro. De party's zijn altijd een "feestje". De producten zijn natuurlijk ook van Maniq gellak.

De Hairstudio 64 heeft ook de pathologie les gevolgd als aanvulling voor de nagels. Ik vind het zeer belangrijk dat er schoon en hygiƫnisch gewerkt wordt. Ook krijgt iedere klant een eigen setje vijlen zodat er schoon en veilig gewerkt kan worden.

 

 

Prijzen zie prijslijst