Hairstudio 64 introduceert FUDGE

Fudge is de nieuwe aanwinst van Hairstudio 64. De kleuring van Fudge, genaamd Headpaint komt uit Australie, is voor 92% organisch, biedt vele kleurmogelijkheden met veel glans, houdbaarheid, geeft 100% grijsdekking en houdt de conditie van het haar optimaal. Tevens is het een milieuvriendelijk product. Ook de lowlights  en highlights mogen niet ontbreken en zorgen voor volle houdbare  kleureffecten in het haar.  Voor aparte en felle kleuren  is er ook nog de Paintbox die na een paar wasbeurten weer uit het haar verdwijnt.

De verzorgingslijn van Fudge maakt dat het haar in prima conditie blijft. Doordat het is opgebouwd uit natuurlijke ingrediënten krijgt het haar een enorme boost en heeft een heerlijke geur. Al deze stylingproducten,  waaronder de bekende Shaper, zijn verkrijgbaar bij Hairstudio 64.

 

Om mijn klanten nog beter van dienst te kunnen zijn volg ik cursussen van Fudge bij hun eigen Hair Academy the “Facility” waar alle knip en kleurtechnieken aan de orde komen, en de nieuwste trends gepresenteerd worden.

 

Tevens zijn de kleuringen en producten van Fudge dierproefvrij.