Bruidskapsels en bruids make up

Bruidskapsels

 

Voor bruidskapsels bent u bij Hairstudio64 op het goede adres. Op de mooiste dag van je leven moet je haar er natuurlijk fantastisch uitzien. Er wordt altijd eerst een kennismakingsgesprek gemaakt, en daarna wordt er een plan gemaakt om de wensen van de bruid te kunnen uitvoeren. Er wordt ook eerst een proefkapsel gemaakt, zodat we van beide partijen een idee hebben wat de bedoeling is. Op verzoek kom ik ook bij u thuis op de grote dag, maar u kunt natuurlijk ook in de kapsalon komen. Alles wordt van tevoren uitvoerig door besproken zodat de voorbereiding goed verloopt.

Bruidsmake-up

 

Bij Hairstudio 64 kunt u ook uw make-up laten verzorgen. Het kan ook in combinatie met het bruidskapsel. Ook hiervoor geld dat we eerst een proef make-up maken zodat alles naar wens verloopt. U kunt kiezen voor het bruidskapsel en make-up, maar u kunt ook alleen voor de make-up kiezen. Neem gerust contact op.

 

Prijsopgave naar aanvraag.

 

Bruidsnagels

 

Om het hele arrangement compleet te maken kunt u ook bij mij terecht voor mooie bruidsnagels. Ik werk met Maniq gellak . Ook kunnen er tips worden gezet om de nagels langer te maken. Hiervoor worden ook eerst proefnagels gezet, zodat de nagels voor de grote dag naar wens worden uitgevoerd. Houd wel rekening met de kleur van de jurk, er zijn vele verschillende kleuren wit. Ik raad ook aan om bij de proefafspraak een stukje stof van de bruidsjurk mee te nemen zodat alles op elkaar afgestemd kan worden.

 

Prijsopgave naar aanvraag.

 

 

Er zijn verschillende concepten mogelijk, neem gerust contact met me op voor de mogelijkheden.